Over ons

Wij bieden gespecialiseerde kwaliteit lakens voor behandeltafels bij verzorging, fysio en medische instellingen zodat uw klant ziet dat u om haar geeft.

Bekijk onze lakens

Met behandeltafellaken.nl willen wij graag gespecialiseerde producten voor de Fysio, , Medisch en Verzorgingsinstellingen aanbieden.
Er is te weinig kennis van de aangeboden producten terwijl het over specialistische groepen gaat.

Met meer als 25 jaar textielervaring kunt u met al uw vragen bij ons terecht. Via het
contactformulier zien wij uw vragen graag tegemoet.

Mijn naam is Jos Snels en ben afgestudeerd textiel Ingenieur. Ik ben een enthausiaste vader van twee dochters en gelukkig getrouwd.
Na mijn textielstudie ben ik meer als 25 jaar in de textiel industrie werkzaam geweest. Vele jaren de grote beurzen als Techtextiel in Frankfurt of de Maison des Objects in Parijs bezocht.

behandeltafellaken.nl maakt deel uit van de devision groep. Onder kvK nr 55697941 zijn onze leverings en betaalvoorwaarden gedponeerd.
Deze kunt u naar wens opvragen.

Met lakens van behandeltafellakens.nl
maakt u het verschil.

Zorgaanbieders in de praktijk

Voor de ontwikkeling van zijn produckten heeft behandeltafelaken.nl nauw samen gewerkt met de zorgaanbieders in de praktijk. Deze aanbevelingen vindt u terug in de producten.

 

Klant is koning

Onze laken zijn hygiënisch en comfortabel! Zo voelt uw klant zich in vertrouwde handen want zeg nou zelf, een stuk papier is niet echt prettig.

 

Praktisch

Na behandeling is het niet noodzakelijk het hoeslaken direct te vervangen. Hiermee bespaart u tijd tussen de behandelingen.

 

De zorgmarkt wordt competitiever!

Naast de kwaliteit van de zorg gaat het steeds meer om details en en uitstraling. Zakan als , een goed gevoel, worden steeds belangrijker.

Kwaliteit

Met een samenstelling van 100% katoen hebben onze lakens een groot absorberend vermogen.

 

T. 06 141 853 42
E. info@behandeltafellaken.nl

Algemene voorwaarden
Privacy statement